У чому поїхати на відпочинок влітку

одяг на відпочинку

Літо – пора відпусток, коли більшість людей намагаються залишити своє місто чи навіть країну, щоб відпочити від міської метушні, роботи та побуту, дізнатися щось нове про інші міста чи країни. Більшість туристів влітку віддають перевагу відпочинку на морському березі. І, як правило, в рамках будь-якої поїздки додатково замовляють екскурсії з відвідуванням цікавих місць та визначних пам’яток. Найчастіше різні екскурсії сильно втомлюють через спеку. І сьогодні ми з Вами поговоримо про те, що ж брати із собою на відпочинок та на екскурсії, щоб вони добре запам’яталися та залишалися лише приємні спогади від проведеного часу.

Який одяг потрібно брати на екскурсії

Літо – спекотна пора року. Але незважаючи на це, вранці чи ввечері може трохи похолодати, особливо у містах, розташованих на березі моря, адже з моря може дмухати вітер. Також можливі погані погодні умови у вигляді шторму, дощів тощо. Тому, найголовніше – перед від’їздом переглянути сайти погоди та зібрати валізу згідно з погодними умовами. І якщо в тій місцевості, куди ви їдете, обіцяють спеку, тоді краще одягатися так, щоб вона приносила мінімум дискомфорту. Відмінно в спеку носяться речі зі стовідсоткової бавовни або ті, що виготовлені з натуральних тканин. Адже якщо речі з натуральних компонентів, вони зможуть без проблем вбирати вологу, пропускати повітря, тим самим даючи тілу дихати. Не забувайте, що одяг не повинен бути облягаючим. В облягаючих шатах тіло не зможе повноцінно дихати, в результаті є ймовірність того, що Ви втомитеся і заплановані заходи, екскурсії або поїздки в транспорті стануть для Вас справжнім катуванням. Також, добре б взяти з собою у відпустку якнайбільше речей світлих відтінків. Адже, напевно, ви знаєте, що темні відтінки притягують до себе сонячні промені, а значить, спекотніше буде у темних вбраннях, ніж у світлих.

Не забуваємо про головні убори! Так-Так. Адже вони можуть нас урятувати від сонячних ударів. Як убори для голови можуть виступати: солом’яні капелюшки, кепки, косинки або бандани.

Взуття для відпочинку. Щодо цього пункту, тут все залежить від того, куди конкретно Ви вирушаєте на відпочинок. Якщо це просто звичайний відпочинок та планується відвідування музеїв, зоопарків тощо, можна брати із собою звичайне взуття: шльопанці або босоніжки. Якщо планується безліч різних екскурсій та купання, тоді необхідно взяти з собою таке взуття, в якому буде комфортно ходити по каменю, піску або нерівній дорозі. Якщо в планах похід по горах, тоді необхідно взуття, яке зможе надійно фіксувати стопу. Це можуть бути кросівки із міцними шнурками. До речі, під них можна і рекомендовано одягати шкарпетки з натуральної тканини, що дихає, щоб нога рясно не потіла і це не викликало дискомфорт.

Приємний weekend з TourCloud

Компанія TourCloud представляє вашій увазі можливість відпочинку не тільки на березі Чорного моря, але і в прекрасній Чорногорії, яка оточена не менш чарівним Адріатичним морем. Також надається можливість проведення відпочинку в Карпатах, в горах, готелях, поряд з якими є річки. Влітку також можна відвідати чарівний Львів або чарівний Кам’янець-Подільський.

Відпочиваючи з нами, ви не тільки дізнаєтеся багато нового та цікавого про місце знаходження та отримуєте масу задоволень від відпочинку, Ви ще можете значно заощадити на вибраному турі. Адже тільки у нас є можливість самостійного вибору місця та готелю, що сподобалися, а також, за бажанням, можна додати необхідні послуги в план відпустки.

TourCloud – з нами зручно!

Similar Posts