Найзручніший букінг від ТурКлауд. Комфортний відпочинок для Вас

відпочинок у горах

Відпочинок – необхідна та важлива частина життя кожної людини. При правильному його плануванні організм відновлюється, набирається сил та енергії. Найголовніше – відпочити правильно і якісно, ​​без думок про роботу, домашні справи і т.д. Так би мовити, щоб відпочили і тіло, і душа, і мозок.

Види відпочинку та туризму

Нашим туристам сьогодні пропонується на вибір безліч курортів та маршрутів для проведення вільного часу.

Пропонуємо до вашої уваги список найбільш популярних варіантів відпустки. Напевно, якісь із них западуть вам у душу.

  • Активний. Такий вид відпочинку передбачає рівномірну напругу всіх м’язів тіла.
    В результаті виконання деяких одноманітних рухів, які пов’язані з професійною діяльністю, у багатьох людей може бути гіпертонус одних м’язів та гіпотонус інших. І за такого стану може розвинутися маса захворювань. А щоб цього не відбувалося, потрібний активний відпочинок. Адже так важливо після відпустки почуватися бадьоріше і щасливіше
  • Оздоровчий відпочинок має на увазі відвідування санаторію, пансіонату, термальних джерел, і не тільки. Загалом, тих місць, у яких можна підправити здоров’я та відпочити душею та тілом. Він рекомендований людям, яким призначено реабілітацію після операцій або перенесеного тяжкого захворювання.
  • Гірськолижний. Такий тип відпочинку чудово підійде для тих, хто бажає провести час незабутньо, насолоджуючись активностями, пейзажами, чистим повітрям та засніженими горами.
  • Новорічний релакс – це завжди хвилююче, особливо коли святкуєш поза домом. Його можна відзначити у компанії друзів, сім’ї чи з дітьми. У Новий рік можна вирушити в гори, на море, або туди, куди душа забажає
  • Екскурсійні тури – це, мабуть, найпоширеніший тип туризму. Відпочиваючі відвідують різні міста та країни з метою познайомитись з ними ближче. Також, це можливість зіткнутися з історією, культурою, архітектурою та мистецтвом. Такі тури можуть бути як у форматі знайомства з одним містом, так і у вигляді автобусного туру Європою з відвідуванням різних міст.

Безумовно, на сьогоднішній день є багато різних форматів відпустки, але найпопулярніші тут озвучені!

відпочинок у Чорногорії

TourCloud – ми пропонуємо лише найкраще

Наша молода та амбітна компанія надає можливість насолодитися відпочинком на теплому Чорному морі, у мальовничих горах Закарпаття та у прекрасній Чорногорії, де незалежно від погоди Ви зможете добре відпочити душею та тілом.

Релакс у Закарпатті

Якщо говорити про відпочинок на Закарпатті – дивовижні гори, річки та водоспади порадують Вас своєю красою у будь-яку пору року. Карпати – місце казки, куди хочеться повернутися завжди. А гостинність та затишок пропонованих готелів додадуть вашому відпочинку трохи романтичності.

Усі готелі, з якими співпрацює наша компанія, знаходяться на Закарпатті. Тут ви зможете відпочити, оздоровитися, зарядитись новою позитивною енергією та приємними спогадами, які залишаться з Вами надовго.

Чарівна Чорногорія

Ця країна має теплий клімат навіть узимку. Тут зимова пора року більш схожа на осінню. Відпочити можна на березі Адріатичного моря або у горах.

Чорногорія – це можливість для туристів пізнати життя мешканців балканської країни, їх традиції та скуштувати національну їжу.

ТурКлауд співпрацює з готелями у Сутоморе. І недарма. Адже це курортне місто відоме своїми гальковими пляжами, які мають протяжність понад 2,5 км. У місті є безліч кафе, ресторанів, готелів та приватних вілл. Багато хто з них має рівень 3* за міжнародною класифікацією, проте це зовсім не означає, що готелів для комфортного проживання зовсім не знайти. Навпаки! Знайти можна, просто вони не мають елемента розкоші, як це часто буває в пляжних готелях інших країн.

Відпочинок на Чорному морі

Чорне море славиться своєю безкрайністю, красою та гостинністю. Великі піщані пляжі вміщують багато туристів, адже вздовж берега розташована маса готелів, готелів різного рівня. Це говорить про те, що можна вибрати саме те, що більше підходить за рівнем комфорту та бюджету. Влітку на березі Чорного моря красиво, дуже затишно та тепло. Зручна інфраструктура, маса розважальних закладів, які допоможуть Вам скласти план на день або вечір, а можливо, і на відпустку.

Тур-пакети від TourCloud

TourCloud з радістю надає вам варіації відпочинку у таких напрямках:

  • Чорногорія (Сутоморе)
  • Закарпаття, відпочинок у готелях з можливістю відвідування процедур у прилеглих санаторіях
  • Відпочинок на березі Чорного моря. У курортній зоні.

Чому варто вибрати нас?

  • Швидке бронювання
  • Низькі ціни на бажаний відпочинок. Адже ми надаємо ціни безпосередньо від готелів.
  • Турбота про Вас 24/7. У разі потреби, Ви завжди можете звернутися за підтримкою до менеджера, який надасть необхідну допомогу у Вашій ситуації.

TourCloud – портал, в якому можна самостійно вибрати відпочинок, готель, перелік послуг, включаючи трансфер, при цьому додатково не оплачувати жодних комісій. Адже ми працюємо безпосередньо з готелями.

TourCloud – з любов’ю до мандрівок!