Новий рік та Різдво на Закарпатті

Новий рік у горах

Зимові свята – завжди найочікуваніші та найчарівніші, незалежно від віку. Чому? Та тому, що запах чарівництва витає в повітрі, дорослим він знайомий ще з дитинства, діти тільки знайомляться з тим, що таке дива. Ну а якщо вирушити у подорож на різдвяні свята разом із дітьми, то вони побачать казку наяву. Адже Різдво в Карпатах — це справжня казка, в якій забуваєш про те, що відбувається навколо, навіть можна з легкістю поринути в ненав’язливі роздуми про добро, радість та людські цінності. Такі тури дарують чудову можливість протягом деяких днів збагатитися новими знаннями, враженнями. Також є можливість побачити мальовничі куточки природи, побувати в замках і фортецях та скуштувати страви місцевої кухні. Завітавши на Закарпаття взимку, на Вас чекають захоплюючі розповіді, гучні колядки, колоритні екскурсії та фотосесії, а також безліч унікальних музеїв. А ще у Вас буде ексклюзивна можливість скуштувати страви, які готують у Закарпатті на Різдво, точніше напередодні цього чудового свята, на святвечір: шухи з грибами, книші з капустою, голубці з кукурудзяною крупою, вареники з маком та багато інших страв.

Чому саме Закарпаття?

Відповідь на це питання досить проста. Все тому, що тут давно святкують зустріч Різдва і Нового року цілими громадами. За давніми повір’ями, щоб цілий рік були успіх і веселощі, потрібно збиратися всім селом, разом із гостями, що приїхали, на вулиці або в іншій установі, де відбуваються посиденьки до самого ранку. Та й загалом, такого роду тури – чудовий привід для нових знайомств, які можуть перерости у дружні, партнерські чи романтичні. Також Закарпаття відрізняється від інших частин України тим, що всі свята святкуються з розмахом та якимось колоритом. Адже тут усі новорічні смаколики — це традиційні страви, а не ті, до яких ми звикли (шампанське, салат «Олів’є» та мандарини). Тут спочатку всіх гостей пригостять святковою вечерею в готелях або здравницях, де вони оселилися. На стіл будуть подані кілька холодних закусок і салатів, угорський бульйон з чигою, дісно-перкельт з гарнірами нокедлі та торгонів, а також будуть різні солодощі, домашні вина та паленка. Тут можна бути впевненим у тому, що вас голодним не залишать. Все тому, що навіть з ранку, на перший сніданок на рік, Вам запропонують коргельлівку, гурку, домашню ковбасу, чоломаду. Ну а якщо Ви поняття не маєте, що це таке і як воно виглядає, то варто спробувати, Вам це може сподобатися!

До речі, пам’ятайте, що необхідно загадувати бажання в момент відліку до старту нового року? І у нас із цього приводу хороша новина. Зустрічаючи Новий рік на Закарпатті, Ви матимете можливість загадувати бажання двічі. Все тому, що це єдиний регіон України, де Новий рік зустрічають двічі: за українським часом і за годину за середньоєвропейським (угорським) часом. Отже, бажань можна загадувати якнайбільше.

Тепер поговоримо про пам’ятки та погоду цього чудового регіону. У запропонованих турах можна не тільки повеселитися, а й дізнатися багато цікавого. Адже, в цьому регіоні розташовано чимало замків, здравниць, термальних басейнів, екскурсій-дегустацій, і не лише. Залежно від обраного Вами пакету, Ви матимете можливість влаштувати собі релакс у термальних водах або чанах з термальною водою, також підкорити вершини гір і набратися енергії від річок та водоспадів.

Що стосується погоди – через те, що регіон розташований в унікальному місці, він залишається цілорічним курортом. Тут мікроклімат ще з давніх-давен вважався цілющим, а численні імперії воювали за цей прекрасний курорт з грандіозним туристичним потенціалом. І подібна історична боротьба безсумнівно додала регіону якоїсь перчинки, привабливості і, звичайно ж, культурного різноманіття.

термальний Басейн

Мережа комфортних готелів для відпочинку в Карпатах

TourCloud представляє вашій увазі мережу готелів, в яких ви можете провести незабутню відпустку і насолодитися пейзажами, що оточують Вас.

Готель Континент Сіон розташований у самому серці курортного центру с. Поляна. Він оточений багатими ресурсами для оздоровлення. На території є басейн із SPA-зоною, сауна, масажний кабінет та конференц-зал. У зимовий період від готелю працює бугельний витяг з гірськолижною трасою на 600 метрів. У ресторані даного готелю є можливість замовити неймовірно смачні страви з меню за такими ж не менш смачними цінами.

Готель “Квітка Закарпаття” – це, мабуть, найзатишніший комплекс для відпочинку у Карпатах. Розташований відпочивально-розважальний комплекс у чудовому місці гостинного Сонячного Закарпаття, у с. Поляна. Тут на Вас чекають затишні та комфортні номери, привітний персонал, басейн, СПА, дитяча кімната, масажний, манікюрний кабінет та багато іншого.

Готель «Сіон-Здравниця». Цей прекрасний заклад знаходиться зовсім поруч із горами, мальовничими краєвидами у селищі Поляна. Для гостей завжди відкритий ресторан, барбекю, Wi-Fi та не тільки. А неподалік готелю, приблизно 3 км – розташована гірськолижна траса та тюбінговий парк, в якому можна провести відпочинок максимально активно.

Готель «Glory Happy» гостинно відкриває свої двері для тих, хто цінує затишок та комфорт за помірними цінами. Готель «Glory Happy» – це тихе, затишне та гостинне місце, де Вас завжди оточують турботою та увагою. Розташований готель у відомому курортному місті Трускавець.

Ці та інші готелі розташовані у зручних місцях, так, щоб можна було дістатися необхідного місця, культурно-розважального центру без особливих перешкод. Що стосується послуг, що входять у проживання – ви їх формуєте самостійно, при бронюванні відпочинку в тому чи іншому готелі.

Новий рік на Закарпатті

Поспішайте замовити тури через TourCloud

TourCloud – агентство, яке дає кожному бажаючому можливість сформувати свій тур самостійно. Для цього необхідно зайти на наш сайт, вибрати напрямок, де Ви бажаєте відпочити, вибрати бажаний готель, кількість днів перебування, також вибрати супутні послуги, які надає сам готель. Це може бути:

  • Вечеря
  • Трансфер до готелю та назад
  • Спа процедури
  • Басейн
  • Відвідування мінеральних джерел та термальних вод
  • Масаж
  • Манікюр
  • Дитяча кімната тощо

Наша компанія відрізняється від інших тим, що ми співпрацюємо безпосередньо з готелями, а значить всі вказані ціни надані від самих готелів, ви самостійно формуєте свій тур так, як бажаєте ви, швидко оформляється бронювання. Менеджери нашої компанії завжди з Вами на зв’язку для того, щоб оперативно вирішити питання стосовно вашого відпочинку.

TourCloud – із турботою про кожного клієнта!

Similar Posts