Куди найкраще поїхати в Україні влітку? Плануємо відпочинок разом із TourCloud

літній відпочинок в Україні

Літо – настав час відпусток, прекрасного настрою, яскравих вражень і не тільки. І якщо Ви запланували свою відпустку влітку і бажаєте відпочивати в межах України, але все думаєте, де ж краще: на морі чи в горах?! Тоді ви за адресою. Тому що сьогодні ми розповімо, де в межах нашої прекрасної країни можна чудово відпочити. Адже маркет прекрасних подорожей і яскравих спогадів має кілька ідей для вашого літнього відпочинку!

Де відпочити влітку в Україні? – На морі!

Море – це перше, що спадає на думку при слові «літо». Насправді, відпустка біля моря – це не тільки купання, відпочинок та гарна засмага, а також нові знайомства з людьми, містами, пам’ятками та традиціями. Плюс до всього, у вечірній час можна влаштовувати прогулянки біля моря, тим самим даючи організму насититися морським повітрям. Також на вас чекає маса розваг і не тільки. На чорноморському узбережжі вас приймуть: Одеса, Грибівка, Маріуполь, Херсон та інші курорти України.

Де ще можна відпочити в Україні влітку? – У Карпатах!

Насправді, після моря, дуже популярним місцем у літній сезон можна вважати гори.

Тут можна відкрити для себе нові місця, гарні краєвиди, знайти нові особисті місця сили, і потім приїжджати туди будь-якої пори року.

У гори їдуть, щоб насолодитися природою, вдихнути гірське повітря та оздоровитися (тут розташовано безліч мінеральних джерел).

Любителі екстріму можуть вирушити на рафтинг, або підкорювати гірські вершини.

У горах дуже красиво, і тут на вас чекають готелі з максимальними зручностями. Ми пропонуємо відпочинок у: с. Поляна, смт. Жденієво, Сусково і не тільки.

Куди ще поїхати в літню відпустку в Україні? – У село!

Так, бувають випадки, коли люди втомилися від міського шуму та суєти, і хочуть лише тиші та спокою. Звичайно, залишатися у своєму будинку або місті у відпустку – далеко не найкраща витівка. Та й у сьогоднішньому сучасному світі можна без проблем взяти та зняти будиночок, знайти для себе усамітнення та спокій подалі від міської суєти. Адже в селах можна із задоволенням ходити на річку, ловити рибу або ходити по гриби та харчуватися натуральними продуктами з грядки. І це не дивина, а вже дуже поширений тип відпочинку, адже в Україні вже навіть є сільські готелі, які мають статус «зеленої садиби». Агротуризм у нас поки що тільки розвивається, на відміну від Європи, але все ж таки можна бути впевненим, що через пару-трійку років він зможе стати більш розвиненим і цікавим, ніж зараз. Адже має бути відпочинок на будь-який смак і перевагу.

TourCloud завжди з вами

Завдяки нашому маркету яскравих подорожей можна вибрати та забронювати собі відпочинок у бажаному місці та готелі з додаванням різноманітних послуг та можливостей. Перевага бронювати відпочинок через наше агентство яскравих вражень полягає в тому, що Ви бронюєте номер безпосередньо біля самого готелю, не переплачуючи нікому за посередництво.

Як забронювати собі відпочинок?

Все досить просто. Заходимо на сайт TourCloud, вибираємо для себе бажаний напрямок та дату. У кожному готелі надається список послуг, якими можна скористатися, а значить, їх можна буде додати до вартості самого заброньованого номера. До додаткових послуг готелю можуть належати:

  • Розваги
  • Спа процедури
  • Косметологічний кабінет
  • Конференц-сервіс та багато іншого.

Як бачите, з нами легко забронювати відпочинок і передбачати той день, коли Ви відправитеся в довгоочікувану літню відпустку, з якої гарантовано повернетесь з багажем гарних спогадів, нових сил і відмінного настрою.

TourCloud – з нами відпочинок перетворюється на кращу пригоду!

Similar Posts