Чому варто відпочивати в Чорногорії влітку

Відпочинок в Чорногорії

Відпочинок на березі Адріатичного моря стає все більш затребуваним. Адже Чорногорія — це не просто балканська країна, а місце, яке підкорює своїми видами, універсальністю та розкішністю. Насправді, переваг для відпочинку саме тут більш ніж достатньо, адже саме в цій країні можна поєднати приємний відпочинок з корисним.

Води Адріатичного моря вважаються найчистішими у всьому Середземномор’ї. І рівень чистоти такий високий, що дно можна розглянути навіть на глибині 55 метрів.

Плюс до всього, можна влаштувати водні розваги, наприклад, зануритися в море з аквалангом або просто взяти яхту в прокат і прокотитися вздовж узбережжя, насолоджуючись незвичайними його видами. Окрім яхти можна взяти у прокат: катамаран, човен чи водний мотоцикл.

Більшість пляжів у цій країні визнані найкращими в Адріатиці. Багато хто з них, в основному, вкритий дрібною галькою, але існують і піщані пляжі. Проте, варто пам’ятати, що вхід на пляжні зони скрізь платний і коштує 1-2 євро.

Крім моря в Чорногорії важливо і потрібно відвідати природні та історичні пам’ятки, такі як, наприклад, Скадарське озеро, яке вважається найбільшою водоймою з прісною водою на Балканах. Також у цій країні дуже високо над рівнем моря, у скелі є монастир Острог.

Крім цього, існують екскурсії вздовж узбережжя з відвідуванням каньйону річки Тара та стародавньої столиці Чорногорії Цетіньє.

Тепер трохи глибше зазирнемо до Чорногорії.

Напевно, у світі є не так багато країн, які можуть похвалитися своєю невеликою площею, але при цьому мають велику чисельність культурно-історичних пам’яток. На території сучасної Чорногорії існувало безліч цивілізацій і культур, які залишали велику спадщину після себе в архітектурі, образотворчому мистецтві, фольклорі та містобудуванні.

Що стосується кухні, то тут охоче готують не тільки морепродукти, а й м’ясо з овочами. І, що примітно, велика вечеря Вам обійдеться не більше 20 євро. У цій країні також багато маслин, оливкової олії. Вам точно сподобаються маслини, фаршировані перцем, лимоном і навіть рибою. А пляшка оливкової олії з травами орегано чи розмарином може стати чудовим сувеніром для родичів та друзів. Насправді кухня Чорногорії дуже різноманітна, а завдяки невисоким цінам тут можна спробувати багато нових страв.

Самі мешканці цієї країни дуже привітні та гостинні, а отже, чудове ставлення до туристів тут гарантоване. У спілкуванні також труднощів не буде, адже тут більшість спокійно розмовляють англійською та російською мовами.

Ця країна настільки універсальна, що тут можна поєднати пляжний, лікувальний, активний та пізнавальний відпочинок. Щоб потрапити до цієї чудової країни, жителям України віза не потрібна.

Зупинитись у Чорногорії можна не лише у вибраних через TourCloud готелях, але також можна зняти невелику кімнату, а для особливих екстремалів є можливість здійснити поїздку країною на велосипедах, із зупинками для відпочинку у наметах.

Переваги відпочинку через TourCloud

TourCloud – компанія, яка дає можливість обирати та бронювати свій відпочинок без посередників. Як це відбувається? Все досить просто – на сайті Ви вибираєте місце, куди хочете відправитися, дату, і в результаті вибору надається список готелів, де Ви можете зупинитись. У вартість номера можуть входити деякі послуги. Крім включених у вартість, можна вибрати додатковий набір послуг, який полегшить або прикрасить Ваш відпочинок у вибраному готелі. Додатковими послугами можуть бути:

  • Сауна
  • Трансфер
  • Басейн
  • Сніданок
  • Кімната для дітей
  • Масаж тощо.

Головна перевага бронювання готелів через наш сервіс полягає в тому, що Ви безпосередньо бронюєте номер в уподобаному місці, а значить, всі ціни від самого готелю і немає жодних цінових накруток, як це часто буває при виборі відпочинку через турагентства або інших посередників.

TourCloud – агенція приємного відпочинку!

Similar Posts