Теплий Уїк-енд на Закарпатті від TourCloud

Закарпаття влітку

Літо — чудовий час, щоб не лише відпочити, а й оздоровитись. Хтось у сильну спеку воліє моря, сонця та приємного пісочку, а комусь може цілком сподобатися ідея відпочити від міської суєти на Закарпатті. Воно славиться не лише красою гір, дивовижними краєвидами та свіжим повітрям, а й унікальними термальними джерелами.

Трохи про термальні води та їх користь

Про термальні джерела люди знають давно, і відвідувати їх можна будь-якої пори року. Вони хороші у питаннях лікування, релаксації та відпочинку.

Більшість таких джерел виявлено саме на Закарпатті.

Що ж таке термали і які корисні властивості вони включають?

Вся унікальність термальних джерел Закарпаття полягає у їх цілющих властивостях. Вода в таких джерелах наповнена різними мінералами та мікроелементами, включаючи кальцій, магній, фтор, йод, сірководень, натрій, калій та інші корисності. Основний їх секрет полягає у воді, якою наповнюються басейни – вона надходить безпосередньо зі свердловини завглибшки до 1200 метрів. Якщо говорити простіше, то вода з термальних джерел не проходить жодних хімічних та термічних обробок. І саме завдяки такій унікальній системі можна повною мірою на собі відчути усі позитивні та лікувальні властивості води. Температура джерел може змінюватись від 25 до 40℃.

Увага! Дана вода не потребує підігріву і є чистою і прозорою, але при взаємодії з киснем може бути коричневого, як іржа кольору. А специфічний запах води обумовлюється тим, що в її складі є сірководень, який при виході на поверхню окислюється та розкладається. Термальна вода є високомінералізованою, а отже, не вимагає ніякої додаткової фільтрації.

Що лікують на термальних водах Закарпаття?

Насправді перелік захворювань, які може лікувати джерело, залежить від мінерального складу води кожного конкретного джерела та присутності в ній додаткових газів. Також, підвищити ефективність лікування джерелами можуть комплексні фізіо- процедури. До того ж, санаторії чи готелі з медичною спрямованістю мають свою специфіку у лікуванні. За допомогою термальних вод можна вилікувати частково або повністю ряд недуг:

  • Захворювання опорно-рухового апарату
  • Різні шкірні хвороби
  • Посилення серцево-судинної системи
  • Нормалізація психологічного здоров’я
  • Прискорення відновлення легень після будь-яких респіраторних захворювань
  • Поліпшення загального стану організму та підвищення імунітету.

Як бачите, джерела справді допомагають оздоровитися, відпочити та набратися нових сил. Плюс до всього, поблизу джерел завжди є різноманітні місця для душевного релаксу: екскурсійні послуги по обраній місцевості, відвідування закарпатських чанів з травами, які тут також дуже популярні. Є різноманітні дегустаційні тури, в яких можна скуштувати закарпатське вино та інші, міцніші напої, у супроводі не менш яскравих закусок. Таким чином, ви точно зможете відпочити від усього не лише тілом, а й душею.

Живописне Закарпаття – що може бути краще?

Термальні джерела

Закарпаття – це чудовий регіон на заході України, який має мальовничі місця, гори, оздоровчі комплекси, мінеральні води, які й перетворили це місце на курортну зону, що полюбилася не лише жителям нашої країни, але туристам з інших країн. Закарпаття має унікальне географічне розташування, яке і дало йому особливий мікроклімат, а неповторна історія та відпочинок у цій місцевості перетворюють звичайний релакс на незабутню пригоду. Адже в цій місцевості збереглося безліч замків, фортець та історичних пам’яток, які можна відвідати. Крім того, всім туристам пропонуються різні екскурсії, які допоможуть вам дізнатися більше про мальовниче Закарпаття.

Знамените місце відпочинку та оздоровлення – с. Поляна

Так-Так! Все саме так. Адже не дарма наша агенція відпочинку співпрацює з готелями саме звідти. Село Поляна є курортною зоною відпочинку у мальовничому куточку Закарпатської області. І тут активно цілий рік відпочивають люди, які бажають отримати свою порцію радості, здоров’я та нових вражень. Багато готелів мають власні бювети, басейни, кабінети для масажних і СПА процедур, тому навіть невеликий відпочинок може мати оздоровчий ефект. Та й у Поляні повітря завжди чисте і свіже, а земля надає незвичайної цілющої сили унікальним джерелам, які б’ють прямо з надр землі. Також це місце відоме мінеральними водами «Поляна Квасова» та «Поляна Купель» – вони є справді родзинками даної місцевості.

TourCloud – компанія, яка допомагає зробити ваш відпочинок яскравішим

Насправді ми не просто агентство, через яке можна забронювати собі готель та запланувати відпустку. Ми допомагаємо вам знайти і забронювати готель, підібрати додаткові послуги готелю і вибрати екскурсії, що сподобалися. Також, ми даємо змогу заощадити на бажаному відпочинку, на відміну від турагентств.

Компанія TourCloud готова надати для вас відпочинок у таких напрямках:

  • Карпати
  • Закарпаття
  • Львів
  • Кам’янець-Подільський
  • Харків
  • Маріуполь
  • Трускавець
  • Відпочинок на Чорному морі
  • Чорногорія.

Віддаючи перевагу відпочинку з нами, ви точно будете задоволені своїм вибором.

З повагою, ваш туроператор у кишені TourCloud!

Similar Posts