Куди відправитися влітку 2022

літо в Україні

Літо – це завжди приємний та бажаний сезон, у якому тепло, затишно та приємно. Адже літо – це сонце, море, пляж, пікніки, посиденьки, подорожі, і всюди супроводжують позитивні емоції, приємні спогади, і не тільки. Оскільки більшість українських туристів воліють відпочивати саме влітку, то найкраще тури планувати заздалегідь.

Агентство ТурКлауд надає туристам найкращі пропозиції та можливості запланувати свій літній відпочинок самостійно, а головне – не переплачуючи зайві гроші, ніж якби Ви замовляли готовий тур через якесь турагентство. Також ми надаємо професійну підтримку кваліфікованим менеджерам.

Куди ж краще поїхати влітку?

літній Львів

Влітку величезний вибір напрямків та місць, куди можна поїхати. Цей сезон, дійсно, вважається найкращим часом року для відпочинку. Насправді, питання про те, куди все ж таки поїхати – непросте, і вимагає особливої ​​уваги, роздумів та розподілу бюджету. Адже можна вирушити досліджувати нові місця, дізнаватись багато нового про нову країну чи місто, також можна вирушити у подорож рідною мальовничою Україною.

Найпопулярніші місця для відпочинку на літній період:

  • Туреччина. Цей напрямок лідирує, і більшість українських туристів вважають за краще відпочивати влітку саме тут. Причина цього – різноманітність готелів з функцією «Все включено», розвинена туристична інфраструктура, є розваги та анімація для дітей. Плюс до всього, зручний короткий прямий переліт з Києва, Одеси, Харкова. Також тут великий діапазон цін: літній відпочинок у Туреччині може бути як бюджетним, так і преміум-класу.
  • Єгипет. Багато туристів віддають перевагу цій країні, щоб провести відпочинок на морі, незважаючи на спекотний клімат. Ця країна приваблива навіть у найспекотніші місяці своїм «Все включено», невисокими цінами, природою Червоного моря, а також недовгим перельотом.
  • Албанія. З кожним роком все більше туристів віддають перевагу цій загадковій країні. Інтерес туристів зрозумілий – адже ця країна поєднує в собі Адріатичне та Іонічне моря. Також у цій країні збереглися звичаї та традиції, що дозволить туристам краще дізнатися країну. Албанія може похвалитися своїми мальовничими пляжами, засніженими горами, швидкими річками, кришталево чистими озерами, густими лісами та доброзичливими жителями. Ще одна перевага турів до цієї країни полягає в тому, що проїзд до Албанії не займе багато часу.
  • Чорногорія – невелика балканська країна, що володіє мальовничою природою, горами та прекрасним Адріатичним морем, густими зеленими сосновими лісами; прикрашені каньйонами гори, викликають замилування у туристів. І, до речі, завдяки гарному темному відтінку гір країна й одержала свою оригінальну назву Монтенегро.

Насправді це далеко не всі улюблені напрямки туристів. Також прийнято серед українців вирушати влітку відпочивати Україною, особливо горами, красивими місцями та Чорноморськими пляжами.

Чорногорія

TourCloud – компанія, що створює приємний настрій

Компанія TourCloud представляє вашій увазі сервіс, завдяки якому Ви зможете самостійно вибрати готель та напрямок для Вашого відпочинку за лічені хвилини, також можна самостійно підключати ті чи інші послуги в тур-пакет. Перевага користування нашим сервісом полягає в тому, що Ви легко бронюєте номер у готелі безпосередньо біля самого готелю, не виходячи при цьому за рамки свого бюджету. Адже ніщо так не тішить туриста, як можливість формувати свою відпустку самостійно.

Наша компанія TourCloud надає відпочинок за такими напрямками:

  • Закарпаття
  • Карпати
  • Львів
  • Кам’янець-Подільськ
  • Одеса
  • Відпочинок біля річок
  • Відпочинок у горах
  • Чорногорія.

Вибираючи нас, Ви зможете не тільки провести час у бажаній відпустці з користю та приємними спогадами, але й з можливістю заощадити кошти на відпочинку.

TourCloud – агентство яскравого та приємного відпочинку!

Similar Posts